Se lanseaza si Office 2012

Cum probabil ne-a obisnuit si ne vom obisnui de acum pana pe data de 21.12.2012 :), se pare ca acest an se anunta unul al lansarilor de noi gadget-uri de la marile companii de electronice, dar si din partea gigantului american Microsoft.

Care pe langa versiunea de Windows care a ajuns la numarul 8, avem si un nou pachet Office care inca va purta denumirea uzuala de Microsoft Office 2012 (Microsoft Office 15.0.2703.1000) care vine cu un aspect mai dinamic.Ce aduce nou acest release?

Momentan imbunatatiri pe partea de design a interfetei, cele mai mai multe schimbari fiind facute in clientul de e-mail Microsoft Outlook.Celelalte programe ale sale nu prezinta modificari majore, desi PowerPoint are mai multe template-uri, OneNote are un splash screen nou, iar la Access s-ar putea schimba formatul bazelor de date.Despre Word si Excel putem spune ca sunt aproape la fel cu cele din Office 2010.

Sunt unele zvonuri care spun ca acesta va fi lansat (ca preview, nu oficial) odata cu Windows 8, la CES 2012 din Las Vegas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *