De ce nu m-am dus eu la ASE Bucuresti

Pai in principiu raspunsul e simplu : De-al naibii !!!

Gandind la scara mai larga si incepand a filosofa, e ceva mai mult de spus.Acuma sa nu ma luati de rau, ca nu vi-l vreau.Din contra, stiu multe fete (unele chiar frumoase) care sunt la ASE si-mi sunt prietene bune (chiar daca mai primesc  cateo palma doua de la ele).

Si sora mea, Madalina, a terminat Contabilitate si Info de Gestiune, si o respect pentru nu ii este usor (ca ne tachinam noi sa vedem care e mai tare din parcare – conta sau chimia asta e ceva normal si mai radem si noi).Si mai e una care nu mai trebuie pomenita e in aceeasi situatie…

De ce nu m-am dus la ASE?Din mai multe motive si anume : Incep cu gluma nesarata pe care o spun si anume ca “daca ma duceam la ASE falimentam tara de bunavoie si nesilit de nimeni cat ai zice leu 🙂“.Plus ca da! ati ghicit! – faceam o fita.Una pe care nu puteam sa o duc in carca…Plus ca large ammount-ul de gagici care mai de care – ma rog – care sunt pe acolo.

Si am ajuns la cel mai simplu rationament posibil (unul dintre) : Plus cu Plus = Minus.Si totusi poate faceam un efort psihic.Si inca nu stiu de ce nu m-am dus la ASE ca poate ziceau si ceilalti :“Uite-l ma ca a intrat in randu’ lumii“.

Si ajungem si la melodia :

Mie banii nu, dar fetele cu zilele!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *