Cum a fost la training la ASUB

Si am fost si la training-ul de 3 zile organizat de ASUB la sediul asociatiei din campusul Grozavesti.

Ca parere generala, zic eu ca a fost super fain, desi cam obositor.Am cunoscut oameni noi, am invatat cum sa consolidam echipa prin team-building-urile propuse de trainierii Grig si Oana si ne-am distrat ca normal suntem studenti :D.

Asadaaar in prima zi am invatat despre Comunicare si Negociere prin intermediul a doua situatii si anume:

1.Despre comunicare am organizat o mica sceneta de sedinta de asociatie de locatari unde se punea problema unor studente care erau cam mult petrecarete.Evident eu mi-am ales rolul de propietar al imobilului in care locuiau cele doua studente si restul oamenilor care erau mai la locul lor (Felicitari cuplului Raluca/Cosmin alias Viorica/Marin pentru faptul ca au intrat in pielea personajelor lor).Care pe acel il intreresau doar banii de chirie, dar totodata era o fire deschisa (era asa mai cocalar).

2.Despre negociere prin faptul ca trainerii ne-au dat materiale sa facem avioane, dar au dat cate putine la fiecare echipa din cele 4 .De exemplu : echipa 1 a avut foi A4 si echipa 2 marker si foarfeca.Deci echipa 2 a trebuit sa negocieze nr minim de foi pe care putea sa-l ceara si echipa 1 marker-ul.

Mentiuni:

*Avioanele erau valide doar daca aveau 2 linii de culori diferite pe ele.

Asadaaar in a doua zi am invatat despre Leadership, Managementul unui proiect si Scrierea de proiecte.

Si zic eu ca a fost bine ca am mers pe ideea lui Andrei despre cresterea numarului de exemplare a cartilor bibliotecii Facultatii de Litere.

Cat despre prima parte la leadership…cu totii am facut-o lata (daca ne-ar fi vazut El Lidero Maximo nu am mai fi fost in viata) la aplicatia practica unde trebuia ca fiecare membru al fiecarei echipe trebuie sa se aseze in asa fel incat ordinea numerelor de pe dreptunghi sa fie crescatoare.

Evident we failed :))).

Asadaaar in ultima am avut pauza mai lunga (de o ora) si am invatat despre Advocacy si Feed-back (despre care va spun ca e cam dureros desi e util pentru a ne imbunatati calitatile).

Iar ca examen final participantii (impartiti in doua echipe) au avut de construit fiecare o bucata de pod fara ca echipele sa se vada.Si iata ce a iesit :

 

 

[nggallery id=62]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *