5 lucruri pe care Steve Jobs ni le-a lasat

Si nu sunt gadget-uri.

Steve Jobs a fost un vizionar si inovator, care a plecat de la un PC si a ajuns la iPhone, iPad si iPod.Dincolo de gadgeturile si serviciile pe care compania sa, Apple, le-a lansat de la infiintarea sa pana in zilele noastre care influenteaza viata a milioane de oameni de pe mapamond, iata 5 lucruri pe care Jobs ni le-a lasat mostenire in afara zonei de gadgeturi :

1. Compania Pixar care a realizat celebra trilogie “Toy Story” sau “Finding Nemo” a luat fiinta cand acesta a cumparat de la George Lucas partea de grafica pe computer a companiei Lucasfilm.

 

2. Digitalizarea The Beatles – Pana in anul 2010, discografia trupei legendare britanice The Beatles putea fi gasita pe orice mediu de stocare care suporta fisiere mp3.iTunes a ridicat stacheta si a introdus-o si in baza ei de date – and “Yesterday” became part of today.

 

3. Prin intermediul Mac Powerbook G3, Carrie Bradshaw (Sara Jessica Parker) a devenit a cincea starleta din serialul “Neveste disperate.Mai exact in 2001, in episodul “My Motherboard, My Self”.

 

4. Reclame foarte bune ca cea de la Superbowl din 1984 sau cea de la iTunes cu siluetele care danseaza :

 

5.O meditatie asupra mortii si un plan de actiune in viata – si citez : “”Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life” si “”Don’t let the noise of others’ opinions drown out your own inner voice. And most important, have the courage to follow your heart and intuition.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *