Top 10 sfaturi de agent secret

Cu totii suntem fani ai lui James Bond sau ale altor filme care au ca personaje agenti secreti care lucreaza in scopul binelui sau al raului.Dar v-ati ca putem deveni ca ei?Uitati zece sfaturi pe care trebuie sa le urmati ca sa deveniti ca ei (eu l-as incerca pe al 9-lea) :

10. Cumparaturile sa le faci online cu numere de car de credit virtuale.

9. Cripteaza-ti informatiile.Dar un mare spion probabil nu are nevoie de asa ceva din moment ce datele lui/ei personale au fost sterse, sacrificate doar pentru a fi total secreti.

8. Modifica-ti imprimanta pentru a printa mesaje cu cerneala invizibila, iar mesajul va fi afisat doar daca dati cu flacara unei brichete pe sub hartie.Cum se face asta?Priviti clipul de mai jos :

7. Paroleaza-ti toate gadgeturile – de la smartphone la computer.Evident si prezenta in mediul online.

6. Navigheaza ca anonim pe internet.

5. Ascunde fisiere in alte fisiere prin stenografie.Este un mod foarte bun de a ascunde si transmite mesaje secrete si exista si programe care fac acest lucru.

4. Transforma-ti device-urile in sisteme de alarma.Ca de exemplu, sistemul de operare Windows are inclusa o functie care detecteaza miscarea cu ajutorul web-cam-ului.

3. Ascunde mesaje in fisiere audio.Evident ca avem si un tutorial :

2.Transforma-ti stick-ul intr-un instrument portabil de confidentialitate.Iti poti pastra e-mail-urile, istoria browser-ului, parolele complet private.

1. Daca toate lucrurile de mai sus dau gres – dispareti complet !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *