Sapte filme pe care vi le recomand

Cum toata lumea din ziua de azi se axeaza pe filme cum ar fi Harry Potter, Lord of the Rings, Star Wars, Twilight, Pirates of the Caribbean si evident lista poate continua aproape la nesfarsit.Asa ca m-am gandit sa va recomand niste filme mai putin cunoscute de mase, dar cu actori la fel de celebri.

Si cu incasari mai putine, dar la fel de palpitante.

1. Sahara (2005)

Atunci cand exploratorul Dirk Pitt (Matthew McConaughey) gaseste o moneda legendara, care face referire la o poveste antica, porneste in aventura vietii sale, incercand sa gaseasca o comoara intr-una dintre cele mai periculoase regiuni din Africa de Vest.

Incercand sa gaseasca o nava pe care toti o cred doar o iluzie, Dirk, Al Giordino (Steve Zahn) si Eva Rojas (Penelope Cruz) trebuie sa se bazeze pe inteligenta si pe fortele proprii pentru a scapa de mafioti periculosi, a supravietui mediului amenintator si a gasi cheia misterelor.

Adaptare dupa cartea lui Clive Cussler, Sahara.

2. Ocean’s Trilogy  (2001, 2004 si 2007)

[nggallery id=55]

Scurt si la obiect : Un grup de 11, 12 si 13 oameni, care prin diferite smecherii si fraude, reusesc sa jefuiasca in prima parte trei cazinouri simultan din Las Vegas, in a doua sa fure oul Faberge si in a treia sa recupereze un cazinou din mainile lui William Bank (Al Pacino).

In rolurile principale : George Clooney, Brad Pitt, Andy Garcia, Catherine Zeta-Jones, Julia Roberts, Matt Damon.

Guest stars : Vladimir Klitschko, Lennox Lewis.

3. Omega Code 1 si 2 (1999, 2001)

[nggallery id=56]

Presedintele Uniunii Europene, Alexander Stone (Michael York) cu ajutorul unui program de calculator , descifreaza codul biblic si pe baza acestui program profetiile care ies din imprimanta se implinesc de la sine sau cu ajutorul unora.

In rolurile principale : Michael York, Casper van Dien

4. The 51st State – Formula 51 (2001)

Un chimist american face pentru traficantul de droguri pentru care lucreaza un drog din substante 100% legale.Acesta spera sa-si vanda formula unui alt traficant de droguri din Liverpool.Evident, drogul este un fals , efectul Placebo.

In rolurile principale : Samuel L. Jackson, Robert Carlyle.

Guest stars : Meat Loaf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *