Facebook Messenger

Facebook a lansat marti a doua sa aplicatie pentru smartphone-uri si anume un program de messenger pentru telefoanele cu sistemele de operare Android si iOS.Aceasta permite chat-ul si trimiterea de mesahje intre prieteni prin Wi-Fi, 3G si 4G sau prin sms.

Iar la mai putin de 24 de ore de la lansarea ei , unii au spus ca a devenit un competitor important pentru celelalte servicii si anume BlackBerry Messenger, serviciile SMS standard sau chiar aplicatia pe care Apple o va lansa in curand, iMessage.

Utilizarea acestuia este foarte simpla, logarea facandu-se cu ajutorul contului de Facebook.De asemenea, dispune de doua tipuri de setari – universale pentru a schimba comportamentul aplicatiei si cele pentru conversatie care se aplica fiecarui mesaj.

 

3 Replies to “Facebook Messenger”

  1. Am descarcat aplicatia de pe Itunes USA (la noi nu a aparut) si cel mai tare lucru este ca poti trimite SMS-uri in strainatate fara niciun cost din partea operatorului tau. singurul consum este cel de date.
    Am testat asta zilele trecut si este extrem de folositor pentru cei care au cunostine in strainatate, sms-ul ajunge instant si este GRATIS!
    In schimb, daca folosesti chatul pentru a discuta cu un user onilne Facebook veti intalni cateva buguri, intarzieri si dublari ale mesajelor.
    Sfatul meu: instalati-l si da-ti sms-uri in strainatate fara nicio grija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *