Ce plugin-uri de WordPress folosesc

Aceasta este un fel de leapsa prin care fiecare blogger isi expune plugin-urile pe care le foloseste pentru a-si optimiza blogul.Asa ca m-am gandit si eu intr-un final sa va expun plugin-urile instalate pentru WordPress.

La prima vedere , va pot spune ca am cam aceleasi plugin-uri ca majoritatea bloggerilor, dar e bine zic eu sa cauti ceva mai bun decat plugin-ul X ca sigur gasesti.

La a doua vedere, va las pe voi sa va uitati :

  • Spam

Am instalat pe langa binecunoscutul Akismet, si plugin-ul BitDefender AntiSpam despre care va pot spune ca functioneaza la fel de bine ca Akismet, poate prea bine.Il am de aproximativ doua luni si ruleaza fin.Chiar il recomand.

  • Search Engine Optimization (SEO) & co.

Am binecunoscutul si atotutilizatul All in One SEO Pack, pe care il foloseste aproape toti bloggerii si este foarte bun.

De asemenea , am Google XML Sitemaps. Iar pentru imagini am SEO Image Friendly, care este foarte usor de folosit si chiar merge.

  • Site Stats

Aici am facut un fel de menage a trois – ca sa ma exprim asa.Am instalate Google Analytics si Stat Counter (pentru o vedere mai detaliata a vizitelor pe blog)

  • Social Media & Social Sharing

Folosesc, ati ghicit, Social Media Widget pentru retelele sociale.Acest plugin este foarte bun si foarte usor de folosit si, de asemenea, daca ai un icon pack pentru facebook, twitter sau linkedin foloseste-l cu incredere pentru ca iti permite sa adaugi si alte icon pack-uri.

  • Posts and Comments

Aici treaba e ceva mai clasica.Am pentru related posts YARPP (Yet Another Related Posts Plugin), upPrev Previous Post Animated Notification care arata atunci cand dai pagina in jos la un anumit interval postul anterior din categoria respect

  • Miscellaneous
  1. Contact Form 7 (face exact ce spun si numele) si este compatibil si cu WordPress 3.2.1.
  2. Jetpack for WordPress – din el folosesc doar WP Site Stats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *