D’ale lui Radu (IV)

Cum am ajuns la ultimul post din aceasta serie, voi vorbi despre trei dintre chestiunile care ma atrag (in afara de fetele cu ochii albastri :))) ) din viata – si anume geografia, fotografia si chimia (faza e ca profa de chimie din liceu era ceva mai de gasca decat cea de biologie :))) care facea armata cu noi :))), ir de profii de geo numa’ zic ).

Asa ca, fiind singurul mai firav din clasa si cu spirit de initiativa, am participat doi ani la rand la concursurile interdisciplinare axate pe fizica, chimie si biologie “Tehnium” (a 11a si a 12a) si “Universul Einstein” , la care chiar trecusem de faza eliminatorie si eram invitat sa-l sustin, dar bacul batea la usa (evident ca ma rugasem de profa de fizica pana in ultima clipa).

Cat despre fotografie si geografie, aici iar e alta poveste.

In sensul ca profesorul de geografie din generala (impreuna cu alt profesor din judet) vroia sa scoata o carte despre orizontul local al mun. Oltenita si despre judetul Calarasi la general.Si bineinteles, cum eu detin recordul national la pierdut-vara, s-a gandit sa ma “coopteze” si pe mine si pe inca o colega de liceu in echipa :).

Bine acum va dati seama cati m-au injurat (pe la spate) pentru asta in sensul “uite-l si pe ala ce a facut”.Dar pot spune ca a fost o experienta foarte faina pe care sper sa o mai repet.Si nu a lipsit nici dedicatia de rigoare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *