Repetitii fara masca

Vinerea si sambata aceasta , la Teatrul Masca au avut loc repetitii pentru o piesa din noua stagiune indoor, mai exact pentru Comedia Erorilor de William Shakespeare.Despre ce este vorba in aceasta piesa?

Povestea operei este bazata pe Menaechmi de Plautus si Amphitruo de Plautus. Ea povesteste istoria a doua perechi a cate doi gemeni care in ambele cazuri seamana unul cu altul si confuziile cauzate de acest lucru.

Dar publicul va vedea o varianta adaptata a acestei opere , in sensul ca … zic sa asteptam pana la toamna :).

Asa ca aseara , in pofida ploii si a concertului Shakirei ( sigur acum or sa spuna toti la final de an ca a fost concertul anului in RO ) , la teatru twittosfera s-a impartit in trei : Brainicro – PrinRomania care a filmat intreaga repetitie , Robert Antonescu – B – Cafe care a facut un interviu cu dl. Mihai Malaimare si Radu Oncescu – Raduoncescu.ro :))))))) care a facut fotografii ( unele reusite , alte pe jumatate reusite , iar unele deloc reusite ).Zic eu ca mai bine de atat nu se putea.

Ce impresie am avut?Desi a fost prima data cand am fost la o repetitie , am ramas cu o impresie  foarte buna , dat fiind faptul ca am avut si scurte momente umoristice neincluse in piesa.Si glumele dlui Malaimare , care au lamurit unele probleme fundamentale legate de … aaaaa … natura filosofico-sociala a femeii 😀 ( pfiu ).

De asemenea , de data aceasta publicului i s-a permis accesul in sala cu aparate foto/video ceea ce cred eu ca a fost un lucru foarte bun.

Ca sa nu mai lungesc , va prezinta o fotogalerie de la repetitiile de aseara marca Teatrul Masca.

[nggallery id=8]

Si fumul – versiunea macro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *