Eu cu cine fac advertising miercuri?

Bun, bai v-am spus de cand v-am mutat pe site-ul asta nou si sexy si frumos si hai ca deja exagerez ca nu o sa prea       scriu despre social media si telenciclopedia  , dar eu am zis si tot eu am auzit ( asa cu ecou ).Ma rog , trecem peste asta din moment ce subiectul prezentarii mele la info la examen o sa fie despre SM&Blogging ( cu ocazia aceasta le multumesc celor de la Teatrul Masca ca mi-au acceptat oferta :))) – desi ma cam temeam de raspuns negativ…).

Asa, sa trecem la lucruri si mai serioase acum.Dupa cum bine stiti , am participat mai pe la sfarsitul lunii martie la AdBreak#39 , cu o tentativa cam esuata de live-blogging :))) – despre care am scris aici.

Eh , miercurea viitoare avem editia cu numarul 40 de AdBreak unde in rubrica “Talk of the month” vom incerca sa raspundem la intrebarea : „Dar tu cu cine faci advertising?

Eh , o sa vad miercuri seara ce si cum sta treaba , dar momentan imi pun intrebarea din titlu.A , daca vreti ceva mai detaliat despre acest eveniment gasiti aici.

 

 

 

3 Replies to “Eu cu cine fac advertising miercuri?”

    1. AdBreak este un eveniment marca IQads.Are loc in Bucuresti a doua saptamana de la inceputul fiecarei luni.Faza e ca locurile se ocupa rapid – deci trebuie sa te inscrii rapid :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *