o Sluga la doi stapani

Am fost aseara la Teatrul Masca pentru a vedea piesa “Sluga la doi stapani” pusa in scena de Mihai Malaimare ilustrand doua povesti de dragoste la inceput imposibile , dar care la sfarsit sufletele pereche se regasesc.

Ce mi-a placut la piesa a fost umorul care i-a dat savoare ( mai ales faza cu ramurile – apai are acum are cu ce sa ma bata prietena ( pe care o voi avea ) daca o insel :))) ), dinamismul si daruirea actorilor si nu in ultimul rand de felul in care sunt conturate personajele.

Distributia piesei : TRUFFALDINO ( Andrei Gonczi ), BEATRICE  ( Ana Sivu Daponte ), SMERALDINA  ( Alina Craita), CLARICE  ( Ana Turos – care va pleca la Londra pentru a-si continua studiile deci succes!!! ), PANTALONE ( Aurel Sandu ), DOCTORUL LOMBARDI ( Valentin Mihalache ), BRIGHELLA –  ( Cosmin Cretu ), SILVIO –  ( Razvan Teodorescu ), FLORINDO  ( Ionut Ghenu ), Pulcinei  ( Laura Dumitrascu Duica, Andrei Dragulescu / Eugen Fetescu )

De asemenea , vazand aceasta piesa , mi s-a reaprins oarecum speranta ca voi fi din nou impreuna cu cea cu care am fost acum cateva luni.

Va ofer si niste imagini din piesa – courtesy of Masca Theather :

 

MASCA !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *