Ai carte , ai parte

Am primit o leapsa de la domnii Semanticus & Motanu care la randul lui a primit-o de la Stefan Murgeanu , unul dintre membrii DreamTeamRO , care se ocupa cu mediatizarea evenimentului “”Sinectico. Întrunirea oamenilor de carte 2011” , care are ca scop redefinirea politicii editoariale de pe plaiurile mioritice.

Acum , bineinteles , parerea fiecaruia este diferita , dar cu totii suntem in doua tabere : cartea digitala si cartea normala pe hartie.

Eu unul am sa fiu impartial ca sa nu ma injurati la comentarii.Si o sa va spun si de ce.

Nu prea am citit cartile necesare pentru bacalaureat si restul.Dar asta nu inseamna ca nu citesc.Imi place o lectura usoara , cu o subiect de actualitate , cum sunt cele ale lui Dan Brown sau Clive Cussler.Pentru ca mie nu-mi place sa citesc ceva care sa ma plictiseasaca – vreau atunci cand citesc sa simt ceea ce simte si personajul principal – sentimentele  si starile lui.

Si inca ceva: inca cumpar carti.Nu ca sa par cine eu mare intelectual , o fac pentru ca asa simt eu , asa imi dicteaza inima.

Acum recunosc ca nici nu sunt mare sfant.Singurul e-book citit de mine a fost “Jurnalul Annei Frank.’Si bazele de date sunt si ele utile pana intr-un  punct.

Desi vremurile se schimba si lumea se digitalizeaza pe zi ce trece tot mai mult, eu cred ca noi , cei care inca dam bani pe carti inca putem schimb ceva pentru a evita o digitalizare completa a literaturii.Eu unul avand , anumite principii de viata , nu as lasa cartea pe hartie pe cea digitala.

Cat despre viitorul cartilor nu as putea spune ceva concret , dar atat timp cat va mai exista carte tiparita si oamenii dornici sa o cumpere , speranta nu moare.

Si anuntul!

Cartea mea merge la Iancu Ionut.

Ca si leapsa data mai departe.

 

Lectura placuta!

5 Replies to “Ai carte , ai parte”

    1. Asemenea.Si scuze pentru marea intarziere – dupa cum stii am fost la Iasi intr-un schimb de experienta.Si ce schimb ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *