Iasi zilele 1 si 2

Luni

Ziua a inceput cu evident cu o trezire de dimineata greoaie dupa o noapte de karaoke si dans impreuna cu chimistele de la facultatea din Iasi ( mama ce as repeta momentul ) si am mers spre primul curs de chimie cuantica care mi s-a parut total interesant ,dupa care am vizitat laboratorul de analitica unde ne-a fost prezentata aparatura ( si apropo am vazut un mason – deci va dati seama cat de fericit eram! ).

Bun asa.Dupa scoala , am mers la camin si coordonatorul de grup ne-a spus ca o sa mergem la narghilea in Phenice ( multumesc aici Laviniei Biberi pentru recomandare ).Si evident , alaturi de o superba marguerita ( apropo o colega mi-a spus ca am acelasi obiceiuri cu Charlie Harper din Two and a half Men ) am fumat narghilea alaturi de chimistele de la Bucuresti si Iasi.

Marti ( adica azi ma )

Pai ne-am trezit de dimineata si am inceput ziua cu un curs de toxicologie , fapt remarcat de domnul Semanticus.

“Mai Borgia ! RT @brotacus Buna dimineata.Spre un curs de toxicologie. #Iasi

Am vizitat BCU-ul ( unde evident am avut aprobarea speciala pt a vizita depozitul de carti domnle ca nisteculti ce suntem noi ) si Muzeul Unirii de unde am aflat ca Al.I .Cuza era mare jucator de poker si snooker.

Dupa care am luat masa si am pornit spre un curs de organica de anul II master si la o intalnire cu Andreea.

Glumele zilei au fost facute de proful de toxicologie , care asemenea lui Chinezu la WordCamp 2010 , citez: “alcoolul este foarte toxic ,  dar e bine ca il consumam” , parandu-se ca cei doi vor revolutiona chimia in urmatorii ani.

Seara se anunta faina.Mergem la o piesa de teatru la Casa de Cultura a Studentilor si dupa care am mers la Curtea Berarilor pentru o bere sau mai multe.

2 Replies to “Iasi zilele 1 si 2”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *