Drumul Bucuresti – Iasi

Later update: Dupa ce ne-am instalat , am mai stat putin si am mers la karaoke , dans si voie buna in Hunter’s PUB cu “gasca de chimisti“.Asa ca ma simt in stare sa sugerez Pro TV -ului sa faca o editie speciala cu hastag-ul #chimistiiautalent.

Mentionez ca seara aceasta a fost un team building pentru a aaaa construi o relatie socio-educationala intre studentii ambelor facultati si nu-i asa ca nu credeti nicio iota , nu?:)))

Sursa foto : Hunters Pub Iasi


Apai stiti deja ca in saptamana 10-17 aprilie sunt intr-un schimb de experienta cu facultatea de chimie la Iasi ca v-am tot batut la cap cu asta asa ca va cer scuze.

Bun asa.Deci azi am plecat cu Rapidul ( nu echipa de fotbal ma :)))) ) din Gara de Nord catre Iasi pe la 12:00 impreuna cu echipa de chimisti si cu o prietena a sefei ASC-UB de la ASE ( dar scriu mai tarziu despre ).A fost super in tren in sensul ca ne-am distrat specific studentilor – am jucat rentz , am ras  ( desi am inceput sa ne destindem mai pe Ploiesti asa ).

Asa cum am spus mai sus , a venit si o amica de la master a sefei asociatiei de la ASE si ma rog , ne-am distrat , ne-am uitat la The Librarian – Quest for the Spear of Destiny in tren ( da trenurile din Romania au prize – deci CFR rules!!! ). Si eu

conform legilor si legiunilor statului roman aflate in vigoare si actualizate , mi-am facut datoria de a-i cere numarul de telefon, ea nerefuzandu-ma si ramanand ca sa ma intalnesc cu ea in Bucuresti cand revin la o cafea.

Evident , tipa mi se pare super faina si cred ca o sa ma inteleg foarte bine cu ea zic eu.

Ce am invatat eu in drumul asta?Ca opozitia degeaba zice ca transportul feroviar in Romania e praf pentru ca am ajuns la Iasi ceva mai devreme decat ora initiala, ca perioada studentiei e foarte faina ( si cine stie poate se naste o noua iubire ).

PS: @iancuionut : sa stii ca totusi o sa scriu postul acela – ma rog stii tu despre ce am vorbit noi la bere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *