Tot io , dar in coada cu .ro

In pofida evenimentelor care au tinut prima pagina din presa internationala din ultimele saptamani , cum ar fi aparitia Monicai Tatoiu de nx ori la televiziuni, despartirea Cheridei de Pepe  si a Monicai de Iri , aflarea vestii ca Felix colaborat cu Securitatea, ,ca #romaniiautalent e un lucru dovedit , ca au fost scornite inca 2 ani posibili pentru venirea sfarsitului de lume ( zic sa ne rugam sa se mai nasca un Chuck Norris poate scapam ),

Mi-am facut spatiu sa ma lansez si eu.

Cam ce o sa fie pe aici

O sa scriu despre ce am scris si pana acum – adica lucruri de student , de agrement, de viata absent.

Nu ma bag in capitolul de social media pentru ca simt ca nu ma reprezinta , dar o sa mai postez asa din cand in cand ceva si despre asta.Mai discutam…Daca se iveste vreun training despre SM & stuff , o sa ma duc.

Blogroll-ul e construit din oameni pe care-i citesc din motivul ca stiu cum sa scrie in asa maniera sa lamureasca pe toata lumea ( acum  ca unii nu inteleg nu ma priveste pe mine ).Si pentru ca unii sunt din breasla ( chimie ).

Ce scrie la “Despre” este parerea persoanelor respective si nu poate fi reprodusa fara acordul  lor.

Sa curga cu multumiri

In primul rand ii multam mamei care m-a sponsorizat si de data asta asa cum a facut-o de fiecare data cand “nu am facut poze la copii si am dat banii pe prostii”.

In al doilea rand dupa primul , lui Mihai Ciurea ( C++ Software Developer @GeCAD ).

In al treilea rand dupa al doilea si primul ( acu’ ii acu’ ) – Andrei Cretu Maria , care m-a sustinut de cand i-am spus ce vreau sa fac cu blogul ( si care mi-a zis sa nu renunt.Deci , are si ea un merit in ceea ce priveste raduoncescu.ro si mi se pare corect sa fie si ea mentionata.

Multumiri speciale merg la Iancu Ionut pentru ca mi-a zis sa ma tin de blog  , la Auras Mihai pentru ca m-a sfatuit sa-mi numesc blogul dupa numele meu , la Marieta Varga pentru wptuts.ro si la Bogdan pentru ca mi-a reinstalat windows-ul 7 noaptea tarziu.

Al vostru,

Radu Oncescu

PS:Scuze ca nu l-am lansat mai devreme , dar vorba unui “conferentiar”- “Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul”.

3 Replies to “Tot io , dar in coada cu .ro”

  1. Felicitari Radu, succes in viitor si fie ca ceea ce faci sa placa la cat mai multa lume iar bloggingul sa-ti aduca multa bucurie si multa satisfactie. Ma repet, dar trebuie si-ti mai spun inca o data, felicitari

  2. Să fie într-un ceas bun! Eugen Păun este tatăl WP-ului. Şi nu numai din punctul meu de vedere. Spor la treabă, te-am trecut în reader.
    Abonează-te la WPTUTS ai ce învăţa de acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *