#Iasi – here I come

Probabil va intrebati de ce.

Afisul oficial al parteneriatului ( asc-ub.ro )

 

Asociatia Studentilor Chimisti a Universitatii din Bucuresti  ( ASC-UB ) și Asociația Studenților Chimiști-Ieșeni, ( ASCIS ) organizeaza un schimb de experienta dintre studentii Facultatilor de Chimie ale Universitatii Bucuresti si  Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” Iasi.

Mai exact , grupul de studenti din cadrul Facultatii de Chimie din cadrul Universitatii Bucuresti va participa la cursurile si laboratoarele celei din Iasi.

Grupul care va merge la Iasi va fi constituit din 10 studenti ( 5  membri ai ASC-UB si 5 membri din Facultatea de Chimie ).Selectia grupului celor 5 s-a facut pe baza CV-urilor trimise pentru a fi studiate de juriul ASC-UB , urmand ca cei 5 selectati sa vina la un interviu ( la care am fost ).Asa ca vom fi doi studenti din anul I , doi din anul II si unul din anul III.

Asa ca , dupa ce grupul de studenti din Iasi au fost deja la noi , urmeaza ca noi sa plecam la Iasi in perioada 10-17 aprilie.

Mentionez ca acest schimb de experienta nu are un singur scop , si anume cel stiintifico-educational.Totodata , va avea si o parte socio-culturala si sunt sigur ca ma voi simti bine in orasul fondatorului biospeologiei , Emil Racovita sau al singurului roman laureat al premiului Nobel , George Emil Palade.Sau locul faimoasei bojdeuci din Ticau.

Si evident , o sa va impartasesc pe blog si twitter aventura mea.

 

3 Replies to “#Iasi – here I come”

  1. Felicitaaari!!! Nu stiu daca ai mai fost vreodata in Iasi, dar din punctul meu de vedere (de bucuresteanca), Iasiul e un oras superb si sigur o sa-ti placa acolo! Fiecare concediu il petrec in Iasi si intr-un satuc de pe langa. Ma intorc perfect relaxata si odihnita. 😀

  2. Felicitaaari!!! Nu stiu daca ai mai fost vreodata in Iasi, dar din punctul meu de vedere (de bucuresteanca), Iasiul e un oras superb si sigur o sa-ti placa acolo! Fiecare concediu il petrec in Iasi si intr-un satuc de pe langa. Ma intorc perfect relaxata si odihnita. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *