Prima reactie pozitiva (mai serioasa) la blog

Buna ziua,

De curand am accesat blog-ul dumneavoastra  http://brotacus.wordpress.com si trebuie sa spunem ca il gasim extrem de interesant. De asemenea, am fost surprinsi intr-un mod placut de modul in care este blogul structurat, cu informatii diverse  dar cel mai important este mesajul transmis.

Unul dintre motivele pentru care va scriem este acela ca am dori, in masura in care este posibil, ca pe blog-ul dumneavoastra sa fie publicat linkul catre site-ul nostru www.looms.ro, care a fost lansat de curand. Desi este abia la inceput de drum, speram – si toate demersurile noastre tind catre acest lucru – ca va fi unul dintre cele mai mari sau chiar unicul site de informatii generale complete din Romania. Vizitatorii blog-ului dumneavoastra pot gasi pe www.looms.ro o serie de informatii interesante din toate domeniile, structurate pe fiecare judet din tara. Astfel, pe langa informatiile interesante de pe siteul dumneavoastra, ii puteti ajuta pe vizitatorii blog-ului http://brotacus.wordpress.com si cu cele disponibile pe www.looms.ro.

In speranta ca veti gasi interesanta propunerea noastra, incheiem prin a va multumi anticipat si a spera ca vom primi un raspuns pozitiv cat mai curand posibil.

Cu stima,

Mihaela Pasere
Consilier marketing

Numa’ zic…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *