Noul design ale media player-elor

Ma gandeam sa scriu acest mult mai devreme , dar am zis sa mai astept un  pic sa vad ce mai apare.Dupa rebranduirea Yahoo! Mail despre care am scris aici , am observat ca si programe ca BS Player , Winamp sau iTunes ofera din ce in ce mai multa interactivitate intre user si soft-ul propriu zis si un nou design.

Din moment ce ultimele doua sunt arhicunoscute de toti , am decis sa analizez cazul versiunii 2.57 a BS Player-ului pe Windows 7 ( salut pe aceasta cale aparitiei unui prim service pack pentru W7 ) , pe care il am instalat pe PC si il folosesc pentru filme ( nu folosesc windows media player , vlc sau altele ).

Pana acum aveam instalata versiunea 2.50 a BS Player-ului care nu era cine stie ce ( parea doar o schimbare de look ).Azi i-am dat un update ( si bine am facut! ) pentru ca am fost bucuros sa vad imbunatatirile aduse de cei de la Webteh.

Timpul scurs din film/clip a fost incorporat in iconita din taskbar si se bazeaza pe sistemul semafoarelor ( cu precizarea ca nu exista culoarea rosie 🙂

 

  bs player taskbar icon play mode

   

  bs player taskbar icon paused mode

  Desi au pastrat bara de butoane in fullscreen mode , au refacut casuta care te anunta cat a mai ramas din film ( i-au bagat si fade effect).

   

  Iar pe final , ca totul sa fie modern avem un nou set de butoane in taskbar , care-l include si pe cel de fullscreen.

   

  Newly designed taskbar control buttons

  Concluzie:Dat fiind faptul ca eu folosesc bs player-ul de cand am apasat pentru prima data pe butonul de start al PC-urilor pe care le-am avut , pot spune ca evolutia lui in raport cu sistemele de operare este foarte buna , chiar excelenta.

  Sper ca si alte programe sa-i urmeze calea , cum ar fi Winamp ( cam ar fi cazul zic eu ) pentru ca e pacat sa nu evolueze si din punctul de vedere al designului ( desi cei de la Nullsoft au introdus skin-ul Bento pentru care jos palaria ) , dar mi-as dori ceva care sa ma faca sa simt interactiunea pe care o ofera bs player-ul.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *