Moare Indiana Jones?Sau nu?…

Harrison Ford in timpul filmarilor pentru ultimul film - Kingdom of the Crystal Skull

Conform unei reviste tabloid americane , mai exact Showbiz Spy , Harrison Ford vrea sa puna capat seriei de filme “Indiana Jones” care are deja 4 filme la activ ( nu le mai enumar pentru ca le stim  cu totii ) pe motiv ca e prea batran.Dar cu restul cum ramane?

Surse apropiate actorului sau de  la Hollywood spun ca acesta le-a spus celor care se ocupa de trademark-ul “Indiana Jones” si mai exact – parintelui personajului George Lucas si regizorului Steven Spielberg ca a venit timpul ca Indiana Jones sa-si gaseasca “nasul” in a cincea si evident ultima pelicula din deja cunoscuta saga, adaugand ca Spielberg ia in considerare aceasta optiune , dar ca Lucas nu impartaseste aceeasi parere.

Acuma eu unul am o presimtire.Cred ca ultimul film cu Indy o sa fie gen Harry Potter and the Half-Blood Prince.O sa fie la inceput o actiune mai lenta , probabil amintind perioada de glorie a lui, la mijloc sigur va interveni o comoara , un artefact care va putea fi gasita/gasit numai de dr.Jones, iar finalul – the usual – apare un villan si pac – pac , ceva bum si putin fum si se termina.

Indiana Jones and Kingdom of the Crystal Skull Trailer

PS: Potrivit mai multor website-uri , cica ar fi doar zvonuri , fapt dovedit si de reprezentantii actorului american dezmint povestea revistei Showbiz Spy , spunand ca declaratiile actorului privind decizia de a pune capat seriei Indiana Jones sunt false.

Acum noi ce sa mai credem?E alba sau e neagra?Sau gri?

6 Replies to “Moare Indiana Jones?Sau nu?…”

    1. Ba da.In articol publicat de revista Showbiz Spy scria ca Ford l-a refuzat pe Lucas sa mai apara ca Han in Revenge of the Sith sau cel putin asa lasa de inteles articolul.

    1. Ba da.In articol publicat de revista Showbiz Spy scria ca Ford l-a refuzat pe Lucas sa mai apara ca Han in Revenge of the Sith sau cel putin asa lasa de inteles articolul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *